українська :)
-
- Total posts: 109
- Children: 0
- Occupation: Student
- Church: Orthodox Church of Russia
українська :)
Добрий день.Пропоную відкрити нову тему для спілкування тих, хто хоче попрактикуватися в українській мові:)
Last edited by John on April 28th, 2011, 12:20 am, edited 1 time in total.
CHRIST IS RISEN!
-
- Total posts: 5
- Occupation: teacher
Re: українська :)
Доброго вечора! Краще сказати не "предлагаю", а "пропоную"
) Я бачу, John, ви великий ентузіаст, особливо у вивченні мов. Це вам, мабуть, легко вдається?
)

-
- Total posts: 109
- Occupation: Student
Kseniya,дякую за добрі слова
.
Я не особливий ентузіаст
, але мені подобається цей форум, і я пишу тут частенько, і отримую від цього користь.
А ось мови вивчати люблю, це дається мені легко, про мови я тут писав:http://orth-church.com/viewtopic.php?f=15&t=118&start=0
Только по українськи я пишу не краще ніж мовою бусу
. Тільки кажу трошки (був на Україну кілька місяців). Можу ошібаться.Так що Ви вчіть мене, вчіть
... 

Я не особливий ентузіаст

А ось мови вивчати люблю, це дається мені легко, про мови я тут писав:http://orth-church.com/viewtopic.php?f=15&t=118&start=0
Только по українськи я пишу не краще ніж мовою бусу

CHRIST IS RISEN!
-
- Total posts: 5
- Occupation: teacher
Христос Воскресе!
Дякую за відповідь, John. Оскільки я обмежуюся знаннями лише однієї іноземної мови (а російську та церковно-словянську можна зарахувати до рідних
), то я в захваті від людей, котрі знають кілька мов.

Дякую за відповідь, John. Оскільки я обмежуюся знаннями лише однієї іноземної мови (а російську та церковно-словянську можна зарахувати до рідних

-
- Total posts: 12
- Children: 1
Українська мова - моя рідна! Я дуже добре володію нею, тому можу допомогти, якщо виникнуть якісь запитання чи незручності.
Дуже рада, що з'явився такий форум! Сподіваюся, найближчим часом користувачів (і відповідно тем для обговорення) стане значно більше!
Дуже дякую адміністрації!

Дуже рада, що з'явився такий форум! Сподіваюся, найближчим часом користувачів (і відповідно тем для обговорення) стане значно більше!
Дуже дякую адміністрації!